Om Robotservice

Vi är ett service- och automationsföretag med inriktning på industrirobotar.

Vi kan erbjuda nya och begagnade ABB, Kuka, Fanuc och OTC-robotar, reparation av robotelektronik, nyckelfärdiga robotinstallationer, utbildning, robotprogrammering, design och utveckling av robotverktyg, fixturer/transportssystem, säkerhetsystem och CE-märkning.

Vi har erfarenhet från de flesta tillverkningsbranscher: Plåt, Metall, Livsmedel, Bygg, Plast, Möbelträ, Papper och Förpackningsindustrin.

Vårt mål är att erbjuda billiga och kostnadseffektiva automationslösningar, med lokal kontakt med slutkunden. Lokal verkstad finns i Västergötland, Småland, Skåne, Blekinge, Göteborg och Dalarna.

Skaka hand med framtiden

Dobot är en världsledande leverantör av intelligenta robotarmar. Vår lösning integrerar sömlöst AI-drivna lätta robotarmar och egenutvecklad mjukvarupaket, vilket effektivt hjälper industrikunder att navigera runt stigande löner, brist på kvalificerade arbetare och andra flaskhalsar som hindrar företag att skala. Genom att ersätta traditionella tillverkningsprocesser med avancerade människor-maskin-samarbetsmodeller uppfyller Dobot kraven på flexibel produktion, spelar en avgörande roll för att höja tillverkningsindustrin i Kina och kommer att vara standarden för morgondagens smarta produktionsprocess. Dessutom är Dobot stolta över att vara i spetsen robotarmsmedvetenhet inom utbildning och forskning. Vi har samarbetat med globalt kända K12 och högre akademiska institutioner, vilket ger Dobot robotarmslösningar till över
2 miljoner lärare och forskare.Dobot är kundcentrerat och värdesätter oberoende innovation. Under de senaste 5 åren sedan grundandet insisterar vi på att utveckla vår egen lösning om nyckelteknologi. Vårt team är alltid ett steg före, skapar nya produktkategorier och definierar nya smarta produktionsstandarder för att stödja tillverkningsindustrin.

Om Dobot

Den nuvarande eran är mitt i en betydande omvandling av hur produkter produceras tack vare automatisering och digitalisering av tillverkningen. Från den första industriella revolutionen (mekaniserad produktion genom ångmotorer) till massproduktions- och monteringslinjer som använder el i den andra och datorer och automatisering som antogs i den tredje, kommer Industry 4.0 att ytterligare förbättra våra liv genom teknik inklusive smart anslutning, molnberäkning, big data, maskininlärning och artificiell intelligens. Industrisamhället 4.0 är en värld där intelligenta robotarmar potentiellt kommer att användas i alla aspekter av våra liv, inklusive utbildning, industri, företag och dagliga liv. Varje revolution inom industrin kommer att resultera i utbildningens revolution.

Men tyvärr verkar utbildning fortfarande ligga efter och inte vårda den typ av talanger som kan lösa de verkliga och praktiska problemen som branschen står inför eller potentiellt kommer att hantera. Utmaningen i framtiden kan inte vara bristen på sysselsättning, utan bristen på skickliga talanger som de nya jobben kommer att kräva. Det är dags för utbildning att hålla jämna steg med teknikutvecklingen och ta ansvaret för att lägga en solid grund för morgondagens arbetskraft som behövs i Industri 4.0 och AI -eran, vilket är precis det uppdrag DOBOT är avsett att fortsätta.

DOBOT är dedikerat till att effektivt odla robottalanger för att bättre tillgodose behoven i Industry 4.0 och framtiden. DOBOT kommer att göra sitt bästa för att popularisera konceptet, kunskapen och tillämpningen av smarta robotarmar och tillhörande AI -teknik, överbrygga klyftan mellan nuvarande STEM -utbildning och industriella behov och slutligen hjälpa människor att lära sig hur man tar fördelar med intelligenta robotarmar för att förbättra sina egna liv för att leda i en tid med industriell uppgradering och artificiell intelligens.

DOBOT grundades 2015 och är en världsledande leverantör av teknologilösningar för robotindustrin, med fokus på utvecklingen av alla uppfattningsfulla intelligenta robotarmar som integrerar uppfattning och interaktion.

I oktober 2015 lanserade DOBOT en Kickstarter -kampanj för den första generationens skrivbordsrobotarm som heter DOBOT och tog slutligen in 650 000 dollar, vilket långt översteg sitt ursprungliga finansieringsmål. Ända sedan dess har DOBOT bevittnat en skyhög period av snabb utveckling och till. På bara tre år har DOBOT utökat sitt produktsystem genom att släppa DOBOT Magician, DOBOT M1, DOBOT Mooz, DOBOT SR industriserier etc. och nå kunder inom utbildning, näringsliv och industri.

Oavsett vilka framsteg och framsteg DOBOT har gjort under dessa år har dess grundare, Jerry Liu, aldrig glömt sin ursprungliga avsikt, som är att föra in robotar i hela världen och in i vanliga människors liv genom att bryta gränserna för teknik och gränser . DOBOT kommer alltid att hålla fast vid sitt uppdrag och hjälpa människor att lära sig hur man tar fördelar med robotarmar för att förbättra sitt eget företag och liv.